jocuri la aparate

Book of Ra Deluxe Joc ca la Aparate

Book of Ra Deluxe Joc ca la Aparate

Book Of Ra Deluxe slots to play for free and without downloading. Un slot de 5 role, 10 linii de plată care a fost lansat în 2008 și este încă un adept. Slot Book Of Ra Deluxe aparține seriei de jocuri Ra create de Greentube. Dezvoltatorii au optimizat cartea originală a lui Ra. Au adăugat linii de plată și grafică mai bună pentru a îmbunătăți experiența jocului.

Cum pentru a juca carte de Ra Deluxe Slot

Puteți juca carte de Ra Deluxe sloturi gratuit fără a descărca orice software și fără a înregistra datorită versiunii sale demo. Cartea FO Ra Deluxe game are 10 simboluri pe Egiptul Antic.

Când deschideți cartea de Ra Deluxe slot, veți vedea meniul cu parametrii principali. Puteți activa 1 la 10 linii de plată. Pariul / linia setează pariul pe linie de la 5 la 100 de credite (pariul maxim) cu un pariu pe linie de la 0.05 la 10 credite. Jocul Automat activează modul de ÎNVÂRTIRE AUTOMATĂ.

Greentube a dezvoltat cartea lui Ra Deluxe slot cu tehnologie flash și tehnologie HTML5 adaptată la Android, iPhone și alte dispozitive mobile.

Cum pentru a juca carte de Ra Deluxe Slot

Book Of Ra Deluxe slot premies

Nouă simboluri sunt folosite pentru a produce combinații de premii, iar a zecea care este reprezentată cu imaginea cărții lui Ra înlocuiește icoanele de bază și activează bonusul principal cu rotiri gratuite. Scopul jocului este de a obține cele mai mari câștiguri prin începerea rundei de 10 rotiri gratuite după obținerea a trei cărți.

Simbolul principal al slotului de carte Ra Deluxe ca și în alte jocuri Greentube Ra este imaginea cărții care îndeplinește funcții sălbatice și Scatter. Ca sălbatic, cartea înlocuiește orice alt simbol pentru a compune sau completa o combinație câștigătoare. Fiind Scatter, această imagine activează bonus principal al jocului sub forma a zece rotiri gratuite de fiecare dată când primiți trei sau mai multe icoane.

Cele nouă simboluri de bază sunt proiectate sub tema egipteană ca un om într-o pălărie în stilul vânătorului de comori, un gândac, un faraon, o figurină a zeiței egiptene și câteva simboluri mai puțin plătite de cărți de poker. Aceste simboluri vor alcătui combinații câștigătoare pentru a lăsa 3 la 5 icoane identice pe aceeași linie de plată activă de la prima rolă la stânga, cu excepția cărții Ra, care va plăti pentru a apărea în orice poziție pe ecran și da premii de 200, 2000 și 20.000 de credite pentru 3, 4 și 5 icoane, în funcție de pariul total de 100 de credite pe rotire.

Book Of Ra Deluxe slot premies

Cel mai profitabil simbol este portretul unui om cu pălărie care va da 100, 1000, 10.000 și 50.000 de credite pentru 2, 3, 4 și 5 imagini cu pariul de 10 credite pe linie. Valoarea premiului pentru fiecare simbol de bază depinde de Pariul pe linie și este detaliată în tabela plăților pe baza pariului curent.

Dacă doriți să aflați mai multe despre jocuri slot știu trucuri și cum să câștige în sloturi și de a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră Joc Sloturi gratuite pentru a învăța cum să câștige în jocul real.

Dacă o combinație câștigătoare are loc după rotirea rolelor în Book Of Ra Deluxe slot, opțiunea de dublare a premiilor cu minigame este activată. îl poți accesa cu butonul Gamble.

În această rundă trebuie să se potrivească culoarea unei cărți cu fața în jos, selectând între roșu și negru. O alegere de succes va multiplica premiul de două ori și alegerea greșită va anula în întregime. Câștigul poate fi transferat la soldul prin apăsarea butonului de colectare după fiecare hit. Rețineți că în timpul jocului Automat este imposibil să activați jocul dublu sau nimic.

Book Of Ra Deluxe slot free spins

Când obțineți 3, 4 sau 5 imagini ale cărții în orice poziție, bonusul de 10 rotiri gratuite este activat. În timpul acestei runde un simbol expansiv suplimentar va fi prezent, care va fi ales de la elementele de bază de la începutul freespins și se va extinde pe întreaga rolă de îndată ce apare în suma premiu minim (două sau trei simboluri).

Câștigurile vor fi calculate pe baza ultimului pariu făcut de jucător, în același timp creditele nu vor fi deduse din contul de joc. Prin obținerea a trei sau mai multe simboluri din carte în timpul rotirilor gratuite, alte 10 rotiri gratuite vor fi adăugate la rundă.

La sloturi Neon oferim o colecție de sloturi egiptene disponibile în modul demo, astfel încât să puteți obține să cunoască slotul fără a fi nevoie să investească. Citiți descrierile de joc și urmați sfaturi noastre pentru a învăța cum să joace și să câștige sloturi online.

Comment here