jocuri la aparate

BOOK OF RA DELUXE 6

Book of Ra Deluxe 6 Joc ca la Aparate

Secretele Egiptului Antic așteaptă să fie descoperite în ultima iterație a popularului aparat de sloturi Novomatic, construit pe tabela plăților cu 6 role, 3 rânduri și 10 linii de plată. Rotiri gratuite, o abundență de monede și un jackpot considerabil de până la 75.000 de monede sunt principalele caracteristici de care vă puteți bucura atunci când vă deplasați de la modul de joc liber la modul de bani reali.

Aflați mai multe informații interesante despre ra 6 book Slot review. Nu avem nici o gameplay liber încă, dar a verifica afară de capturi de ecran de carte de Ra Deluxe 6 în schimb. Sau de ce nu încercați doar unul dintre site-urile cazinoului recomandat mai sus?

Cartea lui Ra Deluxe 6 capturi de ecran. Practic, setul de reguli este același cu celelalte jocuri din serie, ceea ce înseamnă că ar trebui să formeze o combinație câștigătoare de la 3 sau mai multe icoane de același tip plasate pe role adiacente în tabela plăților. Simbolurile tematice au cel mai mare scor în cazul în care Explorer plătește 25.000 de monede, faraonul vine cu 10.000 și Beetle cu 3,750 monede în jocul de bază.

Book of Ra Deluxe 6 jocuri ca la aparate – temă și aspect

Cartea rămâne atât simbolul Wild cât și simbolul Scatter capabil să înlocuiască o icoană lipsă într-o combinație câștigătoare și să activeze Runda bonus free spins. Concluzia noastră, întreaga serie de jocuri tematice din Egiptul Antic este emblema Novomatic.

Cu o bază de fani în creștere și o serie de stimulente alocate pe site-uri sprijinite. Deși jackpot-ul nu este progresiv, câștigătorii norocoși vor avea mii de motive pentru a începe explorarea piramidelor în căutarea unei comori ascunse.

Best Book Of Ra Deluxe 6 Casino & Bonus. Play Book de Ra Deluxe 6 la cele mai bune cazinouri online Novomatic-revizuit și aprobat! Recomandarea noastră este bazată pe o gamă largă de aspecte: accepta clienti din Filipine, oferă o gamă largă de plăți pentru tine, de exemplu transfer Bancar TransferFast Transfer bancar, și oferă o mulțime de jocuri Novomatic precum și alți furnizori de Microgaming, Red Tiger Gaming sau isoftbet.

Book of Ra Deluxe 6 jocuri ca la aparate – temă și aspect

Simboluri

Book Of Ra 6 Deluxe este un slot Novomatic cu 5 până la 6 role și 10 linii de plată. Clasica carte a lui Ra Deluxe, care poate fi jucată de la 20p / c la 100 £ per spin pe desktop, mobile și dispozitive de tabletă, a fost reamenajată pentru a vă duce mai adânc în misterioasele piramide cu o altă rolă. Puteți urmări Cartea lui Ra pe 6 role; desigur, puteți juca pe 5 role, dar acest lucru ar fi ca joc carte de Ra Deluxe.

Jocul cu 5 role vă va costa între 20 și 50 de lire sterline pe spin, dar activarea rola 6 (cunoscut sub numele de pariu suplimentar) va dubla pariul La între 40 și 100 de lire sterline pe spin. Caracteristicile tehnice, vizual, Cartea lui Ra 6 Deluxe este aceeași cu omologul său cu 5 role: este situată în interiorul unei piramide și are o temă egipteană antică. Jocul are chiar aceleași simboluri și aceeași coloană sonoră de la Novomatic care îmi place să fiu sincer.

Simboluri

Cum joci Book of Ra Deluxe 6 păcănele gratis?

Arheologul este simbolul de cea mai mare valoare cu o recompensă masivă de 30.000 de ori miza dvs. de 6 pe o linie de plată (jucând cele 6 role). Cu 5 pe o linie de plată (jucând 5 role), veți obține de 10.000 de ori pariul dvs. linie. Cartea lui Ra Deluxe 6 Aceasta este caracteristica jocurilor gratuite care se joacă atunci când aveți 3 sau mai multe simboluri Ra Scatter oriunde în vedere; apoi primiți 10 rotiri gratuite.

Ca și în cazul jocului clasic, veți beneficia de 1 simbol special de expansiune care este ales aleatoriu înainte de începerea rotirilor gratuite. Rotiri gratuite, Acest simbol special de expansiune se extinde pentru a acoperi cele 3 poziții de pe rolă atunci când aterizează; dacă veți obține acest simbol pe unele role, se va extinde pentru a controla toate rolele.

Caracteristici speciale Book of Ra Deluxe 6

Puteți obține același simbol pe 6 role, dacă sunteți foarte norocos. Ceea ce vrei este de a obține un simbol de mare valoare ca câștigurile tale ar putea fi nori! În cele din urmă, puteți re-activa caracteristica, care vă oferă alte 10 rotiri gratuite și aduce totalul la 20.

Practic, acest joc este la fel ca Book Of Ra Deluxe, dar cu o altă rolă: vă permite să formați 6 combinații câștigătoare care plătesc mai proporțional cu 5 câștiguri de un tip în comparație cu pariul. Acestea fiind spuse, este un joc de mare variație, așa că ar trebui să urmeze cu atenție: dacă sunteți norocos, ai putea avea bogăția potrivită pentru un faraon.

Comment here