jocuri la aparate

Book of Maya Joc ca la Aparate

Book of Maya Joc ca la Aparate

Book of Maya, dezlănțui că aventurier în tine și de a descoperi comorile ascunse în piramidele construite de cultura Maya. Book of Maya este un slot de 5 role, 10 linii de plată cu calitatea tipică a furnizorului de software Novomatic. Printre cele mai bune caracteristici ale sale se află caracteristica pariu suplimentar și bonusul de 10 rotiri gratuite.

Cartea lui Novomatic Maya este despre cultura antică a aztecilor. Citiți în cartea noastră de revizuire a sloturilor Maya cum vă poate aduce slotul în starea de spirit pentru a afla mai multe despre civilizația aztecă inovatoare și ați putea părăsi țara sfântă cu câștiguri mari în buzunar. Știind că există o evaluare la sfârșit și câteva informații valoroase despre versiunea gratuită de redare, asigurați-vă că acordați atenție acestei recensări.

De asemenea, vă permite să dublați premiile primite și poate fi, de asemenea, jucat pe telefoane mobile și tablete. Caracteristici, acest slot de 5 role și 10 linii de plată permite pariuri între 0.10 și 20.00. Cea mai bună caracteristică a sa este bonusul de 10 rotiri gratuite și wild card are, de asemenea, caracteristica Scatter.

Jucătorii care doresc să îmbunătățească câștigurile lor vor fi fericiți să știe că slot Book of Maya vă permite să dubleze premiile cu un joc simplu în care utilizatorii au o șansă de 50% de succes. În panoul său de control puteți programa transformări automate, opriți sunetul și accesați masa premiilor. Acesta este, de asemenea, disponibil pe iOS și dispozitive Android.

Book of Maya jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

Cu o temă stil Indiana Jones în căutarea pentru comorile culturii maya, acest slot Novomatic nu te va dezamăgi cu siguranță. Este adevărat că designul simbolurilor sale este upgradabil, dar cu certitudine că aceste detalii se vor muta în curând în fundal. Bonusuri, simboluri și rotiri gratuite. Simbolurile cu cea mai mică valoare ale acestui slot Novomatic sunt cele legate de cărțile din pachet.

Simbolul wild înlocuiește restul simbolurilor (cel mai bun este browser-ul) și are, de asemenea, funcția Scatter. Când colectezi trei Scatters pe role cartea activează un bonus de 10 rotiri gratuite. Înainte de acest bonus veți alege un simbol aleatoriu care va avea o funcție de extindere pentru a îmbunătăți câștigurile jucătorilor cu funcția Respins activată.

Dacă în timpul acestei rotiri gratuite, pariul suplimentar este activat, rolele fără simbolul de expansiune se vor învârti din nou pentru a oferi o altă șansă de a câștiga un premiu. Cu caracteristica Gamble puteți dubla fiecare premiu prin alegerea culorii corecte a cardului care este ascuns pe un alt ecran; dar în cazul în care prognoza nu reușește pierzi tot premiul.

Book of Maya jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

Simboluri

Nu ratați șansa de a deveni aventurier ați dorit întotdeauna să fie în timp ce face bani cu slotul Book of Maya. Novamatic a dezvoltat un slot de 5 role și 10 linii de plată, disponibil, de asemenea, cu unul care vă permite să dublați premiile. Include un bonus de 10 rotiri gratuite atunci când obține trei țăndări, iar câștigurile sunt înmulțite cu funcțiile lor Respin și pariu suplimentar.

Book of Maya este un slot de 5 role, 10 linii de plată dedicate vânătorii de comori pentru mayași și conceput după cartea seriei de jocuri Ra. Caracteristicile specifice ale jocului sunt runda dublu sau nimic, opțiunea de pariu suplimentar care dublează pariul pe rotire și seria de 10 rotiri gratuite cu un simbol expansiv ales aleatoriu. Lansați versiunea demo a slotului pentru a juca gratuit on-line, fără a descărca.

Cum pentru a juca slot Book of Maya. Înainte de a rula rotirile slotului Book of Maya, utilizatorul trebuie. Verificați tabela plăților și regulile jocului. Această informație este deschisă cu butonul Paytable. Premiile sunt prezentate pe masă pe baza pariului curent. Activați 1 până la 10 linii de plată cu butoanele din fereastra liniilor. Dacă numărul 10 cu fond roșu apare în această casetă, înseamnă că utilizatorul a activat funcția de pariu suplimentar.

Cum joci Book of Maya păcănele gratis?

Setați pariul pe linie de la 0.04 la 5 credite cu butoanele din meniul Bet/linie. Fereastra pariului indică pariul maxim. După ajustarea parametrilor, jucătorul poate rula rotiri. Acest lucru se face prin utilizarea butonului. Start, a alerga un spin de role. Dacă după o rotire pe linie este compusă o combinație câștigătoare.

Jucătorul este oferit să intre în jocul de risc pentru a dubla premiul prin apăsarea butonului Gamble. Joc Automat, rulați rotiri automate. În acest mod, rolele se rotesc fără participarea utilizatorului. Dar activarea rotirilor cu butonul Joc Automat nu va fi posibilă pentru a intra în jocul de risc. Pentru a opri rotirile automate, faceți clic pe butonul de oprire. Există, de asemenea, ferestre în panoul de control.

Creditul afișează suma creditelor în cont. Ultima victorie, arată suma ultimului premiu. Pe partea de sus a terenului de joc sunt butoanele. Pariu suplimentar, crește pariul curent de două ori. Notă muzicală și difuzor, ajustați parametrii de sunet. Butonul cu patru săgeți, activează Modul ecran complet. Sub aceste butoane este un ceas. Prezența sa vă permite să controlați timpul de joc.

Caracteristici speciale Book of Maya joc cu păcănele ca la aparate gratis

O combinație de simboluri identice trebuie să fie compusă pe o linie activă de la stânga la dreapta. După rotirea este plătită doar cea mai benefică secvență. În plus față de simbolurile obișnuite, pe role este Scatter cu imaginea cărții. Cu 2, 3, 4 și 5 simboluri ale acestora în orice poziție pe terenul de joc, Utilizatorul va primi 2, 20 și 200 de ori pariul total.

Dacă 3 cărți cad pe terenul de joc, 10 rotiri gratuite vor fi activate cu simbolul bonus. Imaginea din carte poate înlocui, de asemenea, alte simboluri în combinațiile câștigătoare, adică îndeplinește funcția de sălbatic.

Pe slot machine Book of Maya există o opțiune pentru a dubla pariul pe spin. Cu un clic pe butonul de pariu suplimentar, îl veți găsi pe partea dreaptă a rolelor. În cazul în care funcția de pariu suplimentar este activă în momentul în care începe Runda de rotire gratuită, jucătorul va avea șansa de a câștiga o rotire repetitivă.

Comment here