jocuri la aparate

Book of Dead Joc ca la Aparate

Book of Dead Joc ca la Aparate

Cartea trăsăturilor jocului Mort. Premiul maxim este de 250.000 de credite, sau Pariul dvs. X5, 000. Combinația maximă este plătită pentru fiecare rotire, de la stânga la dreapta. Cu excepția cărților cu țăndări moarte, care sunt plătite în orice poziție de la 3 simboluri de pe ecran. Principalele icoane ale jocului dau Premiul pentru combinații de 2 sau mai multe.

Acesta este protagonistul jocului, Rick, masca de aur a Faraonului, bustul lui Anubis și șoimul lui Horus. Celelalte 5 simboluri din totalul de 9 sunt litere și numere de pe puntea franceză, și veți avea nevoie de cel puțin 3 pentru a obține un premiu.

Cum să activezi rotirile gratuite cu Cartea Morților. Cartea morții este mai mult titlul acestui joc: totul în joc se învârte în jurul puterii sale combinate de scatter, wild și pay symbol. Înlocuiește oricare dintre simboluri, plătește în orice poziție și, în plus, dacă câștigi 3 sau mai mult, începi o rundă de 10 rotiri gratuite reactivabile.

Book of Dead jocuri ca la aparate – temă și aspect

Înainte de a începe freespins veți vedea că cartea se deschide și unul dintre simbolurile aleatorii este selectat, care este în timp ce funcția de rotiri gratuite este de funcționare, simbolul pe care l-ați ales va deveni un sălbatic expansiv. De fiecare dată când apare pe o rolă, câștigurile vor fi numărate mai întâi, iar apoi simbolul selectat se va extinde ocupând întreaga rolă, în formatul său sălbatic.

După cum vă puteți imagina, probabil, este aproape imposibil de a veni cu un scor decât fiecare jucător va fi de acord asupra. Așa cum am menționat deja, ceea ce face un slot bun este în totalitate până la fiecare jucător în parte pentru a decide. Prin urmare, sistemul nostru de rating este cel mai bine folosit mai mult ca o indicație în ceea ce privește calitatea jocului decât orice altceva.

Combinațiile pe care le dă naștere vor adăuga, de asemenea, la echilibrul dumneavoastră. Și dacă mai primești trei sau mai multe cărți de morți din nou, adaugă încă zece învârtiri la rundă. Personajul poate suna ca tine de la alte sloturi ale mărcii. Dacă este așa, veți ști deja că riscul face parte din caracterul său: pariați premiul pentru roșu/negru să-l dubleze, sau la unul dintre cele 4 Stick-uri pentru a cvadrupla.

Cartea aventurilor moarte și Egiptul în același lot. Play ‘ n Go a reușit să creeze un slot la înălțimea a ceea ce este, fără îndoială, unul dintre cele mai faimoase sloturi din timpurile recente, și, de asemenea, devine un joc dinamic de cele mai interesante.

Book of Dead jocuri ca la aparate – temă și aspect

Simboluri

Ambele titluri combină cele mai bune caracteristici ale sloturilor video arheologice egiptene, și împărtășesc scenarii istorice bine realizate și efecte sonore, la fel cum o face. Dar ceea ce face cu adevărat cartea morții și Cartea lui Ra atât de distractiv de a juca este structura și volatilitatea ei. Acestea necesită o strategie de pariu bine măsurată și la rece pentru a menține până când toate extras sunt activate.

Cartea morții este una dintre cele mai populare slot machines de astăzi. Acesta este un joc slot dezvoltat, care vă duce într-o aventură în Egiptul antic în căutarea cărții morților. Coloana sonoră, grafica și animațiile jocului sunt frumos realizate și vă ajută să vă cufundați în atmosfera antică.

Principalele atracții ale Book of Dead sunt rotirile gratuite și, de asemenea, faptul că puteți câștiga în acest slot până la ori pariul. Cartea evenimentelor moarte are loc pe cinci role, trei rânduri și zece linii de plată. Cu tema infamei cărți a morților ca fundal, rolele sunt plasate în mormintele vechilor egipteni, și veți întâlni un personaj numit, a cărui poveste se concentrează pe găsirea cărții antice.

Simboluri

Cum joci Book of Dead păcănele gratis?

Rotiri gratuite vor fi acordate atunci când dezvăluie trei sau mai multe simboluri de carte pe role. Când se va întâmpla asta, vei primi zece piese gratuite. Dacă afișați, de asemenea, trei simboluri scatter, acest lucru vă va permite să obțineți un alt zece rotiri până la un maxim de 20. Dacă obții simbolurile de pe câteva role diferite, poți obține câștiguri mari.

Nu este o persoană geloasă și vă va permite să păstrați toți banii câștigați ca un bonus, atâta timp cât cartea rămâne pentru el. Punctul culminant al slot machine Book of Dead este bonus de jocuri gratuite, care oferă nu numai rotiri gratuite, dar, de asemenea, șansa de a câștiga un jackpot mare.

Jackpot-ul de monede singur atrage mulți jucători, în timp ce tema și structura jocului oferă o experiență de joc de încredere. Nivelul ridicat de compatibilitate mobilă a cărții moarte și modul excelent în care jocul este afișat în acest format atrage un număr tot mai mare de jucători care pariază de pe dispozitivele mobile.

Caracteristici speciale Book of Dead

Pe scurt, vă încurajăm să joace carte de Mort, fie gratuit, pentru a vă familiariza cu jocul înainte de pariuri sau, în cazul în care îl știți deja după ce l-ați văzut în catalogul de jocuri de diferite cazinouri, cu siguranță, va dori să continue să trăiască aventurile Egiptului Antic. Cartea Morților Întrebări Frecvente. Acesta are zece linii de plată în total, dar le puteți ajusta și juca cu între una și zece linii de plată active la un moment dat.

Cu cât sunt mai multe linii de câștig, cu atât sunt mai multe combinații câștigătoare și șanse de câștig. Este de care este un procent interesant atunci când alegeți un slot machine pentru a depune banii pe. În plus, acest joc este complet adaptat la dispozitivele mobile, astfel încât să puteți lua cu tine înainte și înapoi.

Simbolul wild, simbolul scatter, rotirile gratuite, simbolurile care se extind cu rotiri gratuite și caracteristica Gamble, pe care le puteți activa cu orice victorie, în funcție de pariurile dvs. Da, există două moduri de a juca cartea sloturilor online moarte. Gratuit, dacă doriți să practice înainte de a începe de pariuri, sau pentru bani reali.

Comment here